Support op afstand

Support op afstand is de snelste manier om u te helpen bij uw probleem. Makkelijk en veilig!

Support op afstand werkt als volgt:

icon supportopafstandSupport op afstand is de snelste manier om u te helpen bij uw probleem. Met deze manier van werken kunnen wij op het met u afgesproken moment toegang krijgen tot uw pc vanaf ons kantoor.

De gegevens die wij nodig hebben om toegang te krijgen tot uw pc heeft alleen u tot uw beschikking! Na het downloaden van een van de onderstaande support tools ziet u twee codes in uw scherm. Het ID en het wachtwoord.

Om ons toegang te geven tot uw pc moet u ons deze unieke combinatie vertellen via de telefoon of via de e-mail waarna wij toegang krijgen tot uw apparaat. Op deze manier kunnen wij terwijl u meekijkt uw probleem oplossen zodat u snel weer verder kunt werken op uw apparaat.

*Na afronding van de werkzaamheden sluiten wij de verbinding, waarna wij geen toegang meer hebben tot uw apparaat.

Permante toegang voor support op afstand

In het geval dat u de tool gedownload heeft voor permanente toegang, kunnen wij in overeenstemming met u de gegevens opslaan waardoor wij wel op het door u gewenste moment toegang kunnen krijgen tot uw apparaat zonder uw tussenkomst.

Eenmalige support

Teamviewer logoVoor eenmalige support op afstand kunt u de benodigde software downloaden met de onderstaande link.

Download (eenmalig)

Permanente Support

Teamviewer logoVoor permanente support op afstand kunt u de benodigde software downloaden met de onderstaande link.

Download (permanent)